2008-08-10

Arbetet fortsätter

Efter intensivt arbete tycks det som om saker och ting börjar falla på plats nu.

Det är mycket arbete med att ordna fram tröjor och dekaler för Svart Måndags medlemmar. Det är ett ständigt arbete med att rycka i allt som behöver ordnas inför de kommande stora aktioner som planeras för fullt.

Som det ser ut nu, har den socialdemokratiska tigern vaknat och förtydligat sitt ställningstagande i FRA-frågan tydligare än någonsin. Något jag välkomnar i allra högsta grad.

Arbetet inom Centern och Folkpartiet ger kraft åt debatten och Borgerligt Nej Till FRA har verkligen satt motståndet på kartan. Jag är fullkomligt lyrisk.
Sedan tidigare har såväl Vänsterpartiet och Miljöpartiet sagt nej till FRA-lagen och det motståndet ser ut att stå pall än ett bra tag. Den folkliga opinionen har nu skiftat och 51% är idag, enligt SIFO's senaste mätning emot FRA-lagen. Det är fullkomligt fantastiskt!

Arbetet med demonstrationen den 16/9 pågår för fullt och det ser extremt lovande ut. Det största problemet jag har är att jag behöver en scenkonstruktion som är stark nog för att bära ett rockband, samt en PA-anläggning som klarar av att hantera de svängande killarna. Jobbar på det och hoppas att det har löst sig i god tid innan demonstrationen.

Freedom Not Fear 2008 går också framåt. En enorm internationell kraftsamling den 11 oktober, som representeras i ett tjugotal europeiska huvudstäder, samt i Washington D.C. och i Buenos Aires.

Vi planerar för en demonstration på Mynttorget i Stockholm klockan 14-18, samt en större klubb/fest någonstans i centrala Stockholmsområdet. Till vår hjälp har vi DJ Combustion, som är grymt spelsugna, liksom mediafolk och festfixare som vi hoppas ska kunna göra detta till något helt och hållet grymt. Temat för festen är förstås: "Freedom Not Fear/Give Us An Alternative 2008".

Jag hoppas se så många av er där som alls är möjligt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Manuell trollkontroll är aktiverad. ;)


Statistik