2008-08-23

Let's Rock! Freedom Not Fear 2008


Det börjar verkligen ta fart nu. Samtidigt som vi närmar oss 16/9 med stormsteg, börjar det röra på sig märkbart kring den stora internationella aktionsdagen Freedom Not Fear 2008. 

Vi har just nu en växande talarlista som börjar se väldigt intressant och spännande ut. Vi har en demonstration på Mynttorget i Stockholm mellan klockan 14-18. Samtidigt planerar vi att anordna en gigantisk fest i Stockholmsområdet under kvällen. Det är tal om en större lokal, förmodligen ute på Djurgården.

Bar, två dansgolv, några av landets hetaste DJ-set, liveframträdanden av ett antal fantastiska axplock från den yppersta svenska artisteliten. Inträdet kommer troligen inte att vara högre än 100kr, vilket de flesta av oss borde ha råd med. Vi har inte påbörjat förhandsbokning och försäljning än, men det kommer. Planera in 11 oktober redan nu. Det kommer verkligen att vara värt det!

Just det... Inte att förglömma. Svart Måndag Syd planerar att anordna en mindre demonstration den 11/10 i Malmö/Lund också. Kanske litet grann som en försmak inför den enorma fest som kommer att hållas för att uppmärksamma Freedom Not Fear 2008 i Köpenhamn samma dag. Så det lutar åt demo i Malmö och därefter oförglömlig fest för mänskliga rättigheter borta hos grannen. Om du befinner dig i området, vore det väl nästan brottsligt om du missade det, ändå?

Gå loss och se till att värna våra fri- och rättigheter den 11 oktober.

Välkommen till Freedom Not Fear 2008!

Let's Rock!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Manuell trollkontroll är aktiverad. ;)


Statistik