2008-09-10

6 dagar kvar till Hoppets Demonstration

Det är nu bara sex dagar kvar till Hoppets Demonstration. En första pressrelease med talarlista gick ut under natten, vartefter det har varit väldigt stressigt, men också väldigt roligt. En hel del samtal med journalister har det blivit för ett par av oss inom nätverket, och bloggarna går heta nu när talarlistan och tidsplaneringen är ute i det fria tillslut.

Det ligger ett massivt och långvarigt arbete bakom den här och flera andra, kommande, demonstrationer. En hel del arbete som tyvärr tagit en stor del av den tid i anspråk som jag annars kunnat använda till att blogga mer aktivt och vara delaktig i den mediala debatten. Jag hoppas dock att det stora arbetet ska vara gjort nu, och att jag återigen ska kunna ge mig in i debatten mer aktivt igen.

Samtidigt kommer den följande veckan att vara lätt hysterisk i vilket fall. Svart Måndag kommer att finnas tillgängliga för att informera förbipasserande vid Gullmarsplan i Stockholm i veckoslutet, och jag planerar att försöka lägga mitt schema så att även jag kan närvara under delar av den tiden. Det lutar åt att vi kommer att försöka täcka upp med någon form av informatöter mellan cirka klockan 13-17 under fredag, lördag och söndag.

Det ska även affischeras en del och pratas en hel del med pressen och liknande. Ett par praktiska frågetecken får man alltid räkna med och det är väl troligt att jag kommer få spendera en hel del tid åt att se till att praktiska och logistiska bitar löser sig på bästa sätt inför demonstrationen.

Det känns superkul att det äntligen närmar sig och att arbetet har givit ett så fantastiskt resultat. Nu väntar vi bara på tisdagen och den fantastiska folkfest vi hoppas att Hoppets Demonstration ska kunna bli.

Tyvärr har vi blivit tvungna att strypa musik och uppträdanden till förmån för våra talare, men då budskapet är så osedvanligt viktigt och så otroligt många talare har velat vara med och säga sin mening, tycker vi att det finns potential att göra detta till ett riktigt häftigt evenemang i vilket fall. Det här kan bli så himla bra!

Återigen... har du inte tagit ledigt än för att närvara den 16 september, gör det idag. Anmäl dig som ledig, boka eventuella biljetter och kör hårt. 

På tisdag rockar vi hela vägen in i riksdagen! ;-)

2 kommentarer:

 1. Jag lade märke till att googlar man på FRA så har FRA bytt header till
  FRA - Sveriges signalspaningsorganisation

  Japp, helt plötsligt har någon upptäckt att byter man till "signalspaningsorganisation" så låter det mindre byråkratiskt.

  tillägg:
  Nu när jag sökte på wiki efter en definition på signalspaning(inte bara wikis definition utan en som bekräftar wikis också)så märkte jag att parallellt med FRA's namnbyte så ändrades wiki's artikel om signalspaning.
  http://sv.wikipedia.org/w/index.php?title=Signalspaning&diff=7391048&oldid=4419992

  SvaraRadera
 2. s n: Det är ju inte utan att man börjar undra. Men visst finns det en intressant catch i det där och jag undrar hur långtgående en eventuell uträknad strategi är tänkt att gå om det är så att en genomtänkt omdefinieringsplan kommer in i bilden. Lita på att pr-folket arbetar hårt för att förfina bilden och försöka få allt detta att framstå som betydligt sötare och mindre beskt för oss alla att svälja.
  Jobba på och gräv vidare. Jag vill hemskt gärna veta vart det leder...

  SvaraRadera

Manuell trollkontroll är aktiverad. ;)


Statistik