2008-09-14

MUF trots allt representerat på Hoppets Demonstration

Efter att just ha talat med Gustaf Stenlund, har vi nu tillslut lyckats få en representant från MUF att ställa upp som talare under Hoppets Demonstration. Det känns jättebra!

Det visade sig att Niklas Wykman är uppbokad och tyvärr inte kan delta själv, men Rola Brentlin ställer upp i rollen som förbundsstyrelseledamot och kommer att tala den 16/9.

Jag har ännu ingen som helst aning om vart jag kan släppa in Rola, men vi ska se till att lösa det på något sätt. För visst skulle det se dumt ut om MUF skulle vara det enda ungdomsförbundet kopplat till ett riksdagsparti som inte var representerat under demonstrationen på tisdag.

Nu blir det inte så. Jag är väldigt glad att MUF lyssnat till min uppmaning och jag ser fram emot att se Rola tala på tisdag. Det är, trots allt, en bra talare som jag hälsar varmt välkommen.

Nu återstår bara Mona. Känner inte socialdemokratiska partistyrelsen för att dyka upp ändå? Vore det inte hemskt lägligt för dem att göra det? Jag tvivlar fortfarande på att de har råd att missa det här tillfället om de ska anses trovärdiga i debatten även i fortsättningen.

Mona! Jag lovar fortfarande att ordna plats åt dig om du bestämmer dig för att komma!

Till dess - ett stort tack till Rola som alltså kommer att sluta ungdomsförbundens cirkel på tisdag och därmed lägger den sista pusselbiten för att visa på den fullständiga enighet som råder i den politiska ungdomsrörelsen.

2 kommentarer:

  1. Nu har jag spridit ut din länk på de e-postlistor jag är med på också...

    SvaraRadera

Manuell trollkontroll är aktiverad. ;)


Statistik