2008-09-16

Och som en liten extra bonus med bara ett par timmar kvar

Anders Karlsson har bestämt sig för att företräda Socialdemokraterna under Hoppets Demonstration i Stockholm idag och kommer att tala tillsammans med SSU's Jytte Guteland.

Anders är socialdemokratisk riksdagsledamot från Landskrona och ordförande i riksdagens försvarsutskott. Med andra ord tung politisk kompetens inom sakfrågan från socialdemokratiskt håll. Mycket uppskattat!

Du är välkommen till talarlistan och till Hoppets Demonstration, Anders!

I övrigt kommer vi försöka pressa in KDU's Charlie Weimers något tidigare i dagens talarlista under dagen, av praktiska skäl, vilket innebär att det kan komma att göras små ändringar i tidsschemat i allra sista minuten.

Vi har även ytterligare en liten överraskning till er alla därute. Någonstans under de första timmarna av dagens demonstration kommer något riktigt stort att ske. Ta er till Sergels Torg och kika själva.

Kan du inte närvara i Stockholm, är du förstås välkommen till demonstrationerna i Malmö och i Göteborg. Men ut på gatorna i vilket fall. Se till att göra din röst hörd!

Välkommen!

2 kommentarer:

  1. Stort tack för allt jobb, Amanda! Vid nästa demonstration mot FRA (för det kommer säkert fler!) så vore det jättehyggligt om arrangörerna kunde lägga ut en audiostream på nätet. Busenkelt att tappa PA-anläggningen. Vi ute i landet som är förhindrade att delta fysiskt hade uppskattat den servicen. Det finns ju gott om datorkunnigt folk bland arrangörerna som kan fixa detta. Gammelmedia rapporterar men filtrerar som vanligt godtyckligt. Alltså bara ljudet, inte video, bild behövs inte. Tack Amanda, Svart Måndag och alla andra som hjälpt till idag den 16 september.

    SvaraRadera
  2. Jag ska se vad jag kan göra åt ljudet nästa gång. Nästa demo- och aktivitetsdagar ligger 11 oktober (Freedom Not Fear 2008) och 5 november (Remember-fest)

    Välkomna då.

    SvaraRadera

Manuell trollkontroll är aktiverad. ;)


Statistik