2008-10-11

FNF2008 || Den slutgiltiga talarlistan

Nätverket Svart Måndag anordnar tillsammans med politiska partier, deras ungdomsförbund och ett antal övriga organisationer en demonstration på Mynttorget, intill Riksdagshuset, lördagen den 11 oktober, mellan kl 14-19.

Exakt program och talarlista har varit oklart i det sista på grund av inte minst den berömda höstsnuvan som ställer till det för oss och våra gäster, men vi kommer att kunna erbjuda ett antal kända namn.

14.00 Amanda Brihed (Svart Måndag, Liberati, Mp)

14.15 Linda Nordlund (Luf)

14.30 Johan Norberg (Fristående liberal, tidigare Timbro)

14.45 Kalle Larsson (V)

15.00 Linnéa Sjögren (F!)

15.15 Maria Ferm (Grön Ungdom)

15.30 Mark Klamberg (Fp)

15.45 Emelie Felderman (Unga Rörelsehindrade)

16.00 Max Andersson (Mp)

16.15 Seluah Alsaati (Ung Vänster)

16.30 Michael Gajditza (Svart Måndag, Svensk Myndighetskontroll)

Tyvärr har vi även fått ett antal sena återbud från ett flertal medverkande på grund av den härjande snuvan.


Det kommer även att bjudas en mer öppen debatt för de deltagare och besökare som är intresserade.


Detta evenemang är en del av en stor internationell manifestation mot övervakningssamhället och de allt större intrången i privatlivet. Svart Måndag samarbetar här med det tyska medborgarrättsnätverket AK Vorrat, som via sina samarbetsorganisationer anordnar liknande fredliga protestaktioner i de flesta europeiska huvudstäder, samt Washington DC denna dag. Även i Argentina, Guatemala och ett antal andra länder arrangeras Freedom Not Fear.

Nätverket Svart Måndag är ett partipolitiskt obundet nätverk och en paraplyorganisation för alla personer som känner att våra politiker har fråntagit oss våra fri- och rättigheter genom den mycket uppmärksammade FRA-lagen.

Nätverket Svart Måndag arbetar för att upphäva lagen, och alla andra förslag som inskränker det svenska folkets fri- och rättigheter, vår integritet och vår rätt till en fungerande demokrati.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Manuell trollkontroll är aktiverad. ;)


Statistik