2008-11-04

Liberatimöte och valvaka

Ska bli en urskön kväll ikväll. Ska strax iväg på ett möte med vännerna i Liberati som jag tror kommer bli hur spännande och konstruktivt som helst. Det händer mycket nu och det är en otroligt inspirerande miljö med en hel del sköna idéer. Gillar. 

Gillar däremot inte bilden av hur jag kommer se ut på dagjobbet imorgon, när den här kvällen och natten väl är passerad...

Självklart kan man inte heller låta bli att ta del av vad som händer under kvällen och natten i det stora landet i väst. Alltså lutar det åt någon sorts informell valvaka som jag gärna vill delta i så länge som möjligt. Och jag räknar väl förstås med att bita sönder mina varsamt utsparade, men inte särskilt vackra, naglar. En gick förstås av på vägen hem idag. Dammit!

Men jag kommer sitta där och hoppas på Barack Obama. Förstås. För att jag alltid försöker välja förnuftets röst, trots allt. USA-valet kommer påverka allas våra liv under lång tid framöver och tillhör de största och allra mest klassiska presidentvalen genom tiderna. Nu kan jag bara hoppas och sitter här och håller tummarna. Önskar jag hade haft en möjlighet att själv rösta idag, men får förstås nöja mig med att stå vid sidan och heja på.

Hur som helst... håll tummarna med mig. Håll tummarna för framtiden. Håll tummarna för Barack Obama.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Manuell trollkontroll är aktiverad. ;)


Statistik