2008-12-24

Angående FRA 2.0 och litet annat smått och gott nu inför julen.

Det är ju tydligen jul, har jag hört någon viska om. Det innebär en massa pysslande och stojande och middagar med familj och vänner. Det har inneburit julstädning som slutade med att min dammsugare först gick och dog, sedan startade igen - kastandes omkring sig ett stort moln av svarta sotflagor. Det kan inte vara riktigt nyttigt. 

Så istället för att helt sätta mig in i FRA 2.0 och förtydligandet av de 15 punkterna, tycks jag haft en del annat att göra. Kan meddela att jag numera är stolt ägare till en ny, söt och rosa dammsugare. Reaktionen från omgivningen var dräpande. Med även en rosa laptop och så vidare, tycks det att jag kan komma att råka ut för diverse kommentarer under det kommande året om att jag alltmer börjar likna någon form av Hello Kitty. Jag får bjuda på det. Hellre katt än mycket annat. Och hellre hej än hej då, kanske.

Men jag har alltså ännu inte hunnit gå igenom eländet med FRA ordentligt och måste be att få återkomma. Strax, snart, så snart som möjligt.

Andra har dock börjat litet grann: ScaberNestor, Mark Klamberg, JensO, Akademiska Synpunkter, Svensk Myndighetskontroll, FarmorGun, MinaModerataKarameller

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Manuell trollkontroll är aktiverad. ;)


Statistik