2008-12-24

En ny känga till våra välvilliga hackers därute

En ny känga till den eller de där som har fått för sig att det är jäkligt kul att hacka Svart Måndags hemsida litet nu och då. Att det inte rör sig om turkiska hackers är tyvärr rätt uppenbart. Och tyvärr innebär det att Svart Måndags arbete blivit lidande under den sista tiden. Det kostar privatpersonerna som står bakom Svart Måndag en väldig massa pengar. Från våra egna fickor. Från vår matkassa, från våra julklappsköp och semesterbesparingar.

Det kostar oss arbete. Det kostar oss tid. Tid som vi skulle kunna lägga på att slå tillbaka mot övervakningssamhället som kommer allt närmre. Vad de här, förmodligen, småpojkarna tror sig kunna uppnå genom att bevisa för omvärlden genom att visa att ett övervakningssamhälle faktiskt behövs och är rätt väg att gå - det förstår inte jag.

Förmodligen är det en grupp människor som fått för sig en jäkla massa dumheter om mig eller om någon annan inom Svart Måndag och som har fått för sig att det coolaste och tuffaste en småpojke kan göra är att attackera en av de största organisationerna som arbetar mot övervakningssamhället - för att de då tycker att de arbetar mot övervakningssamhället...

Jag har alltid motsatt mig sådana där motsägelsefulla uttryck som "Military intelligence", men ibland undrar jag om inte motsägelsefullheten är än större bland de som inbillar sig att de slåss för ett fritt samhälle.

Välkomna till listan över mina framtida starkaste kandidater till Darwin Awards! Ni platsar där och jag måste säga att det värmer att ni tycker det är värt att skjuta er själva, er framtid och er frihet i foten bara för att komma åt Svart Måndag och, eller, personerna som står bakom.

Den dagen vi har ett fullt utvecklat övervakningssamhälle som gör att ni inte kan gå på muggen ifred och då varje steg ni tar övervakas, varje ord ni säger analyseras och sätts in i sammanhang - den dagen hoppas jag ni är stolta över era tilltag idag och under hösten 2008. Jag hoppas ni mår bra då och verkligen hyllar det nya samhälle ni arbetade så aktivt för att skapa och stötta.

God Jul!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Manuell trollkontroll är aktiverad. ;)


Statistik