2009-03-02

Nu ska de tunga pjäserna användas för att sätta åt de uppkäftiga

Tydligen är det inte helt uppskattat att svara tillbaka mot sina kritiker, trots allt. Det hade väl förvånat mig, men att folk är så skotträdda hade jag faktiskt ingen aning om. Läste på Nyheter24 återigen om mig själv, följt av följande kommentar från Bengan:

Tjena Aaron, jag har ådragit mig såväl Micke Nilsson som Amanda B:s uppmärksamhet. Läge kan komma då jag behöver eldunderstöd. Och då snackar vi tunga pjäser.

bengan 2009-03-01 20:49Om det är så att man inte kan eller vågar stå till svars för sina personangrepp och därför desperat skriker efter hjälp hos vännerna, och gör det öppet, så undrar jag hur mycket av den övriga kritiken man faktiskt i så fall kan stå för. Men det är ju bara jag. Jag tycker det låter aningen panikartat.

Tror inte att Micke heller uppskattar den sortens dumheter nämnvärt. Hur som helst får vi roa oss tillsammans, för jag förmodar att vi tillsammans kommer sitta på första parkett då bomberna börjar falla.

Och vill jag verkligen veta vad de tunga pjäserna i så fall innebär? Vad ska de hitta på nu? Pratar vi hårda angrepp i DN, avslöjanden om min identitet och läggning, ytterligare påhopp på min vikt eller pratar vi rentav stora skäggiga killar med skinnjackor, motorcyklar och slagträn nu?

Tycker stämningen börjar bli skrämmande patetisk nu och betackar mig hotfulla uttryck av det slaget.

1 kommentar:

  1. Skrämmande.
    Men det kostar på att säga sin mening.

    De demokratiska idealen verkar inte ens finnas som fernissa hos somliga aktörer.

    SvaraRadera

Manuell trollkontroll är aktiverad. ;)


Statistik