2009-03-03

Ska lära mig att sluta spotta eld omkring mig

Efter att ha fått hela den där skithögen dumpad på min och andra fantastiska människors trappa sista dagarna, så känner jag just nu att jag behöver ta en break på en dag eller två. Kanske kikar in imorgon eftermiddag igen om jag fått ett litet mer ok humör till dess.

Det är förmodligen osunt att vara i närheten av mig, i vilket fall, vid en viss tid på månaden. Inte minst när man så oförvanskat hånar och förolämpar mig, mina nära vänner, kollegor, och kontakter på det sätt som DN gjort sista dagarna. Just nu känner jag mig i skick att med lätthet bita huvudet av en tiger och därefter förnöjsamt slicka resterna ur mungipan. Det är väldigt dåliga förutsättningar för att skriva kloka och fokuserade inlägg, varför jag kanske ska ta och försöka lära mig att andas igen först. Innan jag går loss på den här historien igen.

Hur som helst har jag inte tid. Det är ju trots allt så att den här nyblivna mutmiljonärskan gärna vill betala räkningarna, lånen, litet sjysst mat och litet tilltugg för mina videokvällar en stund till. Så det ska jag ägna mig åt, eftersom jag absolut inte vill röra mina stackars surt förvärvade marionett-monopol-pengar på Jersey än på en stund. De ska ju räcka till att köpa upp Neverland när köppriset blir det rätta.

Ska dessutom försöka laga ett trasslande privatliv, kanske få en pytteliten stund för mig själv och se om jag kan lära mig konsten att vara litet mer zen. Kanske rentav ger mig på stickningen som jag fick i gåva av en fin vän igår kväll. Det skulle kunna vara litet finhet.

Men till dess får ni gärna terrorisera Niklas, Michael, Jens och alla de andra. De talar alldeles förträffligt för nätverket och jag överlåter till dem att tala för vår lilla skara under tiden jag slutar spotta eld omkring mig. Vi syns imorgon eller om någon dag. Något sånt. 

Till dess... ut och tjäna miljoner. Ni har ett helt hav av guld därute. Se till att inte låta något gå till spillo. Om inte annat så har ni fanimej förtjänat det. Var och en av er.

6 kommentarer:

 1. Haha. Du, när man är arg skriver man (eller håller man) det bästa man någonsin kommer att ångra.
  (Fritt efter W Churchill).

  Vi ses på barrikaderna ... dvs på internet!

  http://lars-ericksblogg.blogspot.com/2009/03/maktens-megafon-dn-har-glomt-sin.html

  SvaraRadera
 2. skriver man den bästa artikel .. .eller håller det bästa tal...

  och det är inte säkert man måste ångra sig.
  Tvärtom kan det kännas riktigt bra.

  SvaraRadera
 3. http://www.youtube.com/watch?v=YQSnFUmgTQk&feature=player_embedded

  9 minuter om Internetcensur från Pär Ström. Bl.a. uttalande av Alexander Bard om det positiva med censur av internet. Kastrering, kallar han det för. Du är med i hans nätverk Liberati. Delar du hans uppfattning?

  SvaraRadera
 4. Ser fram emot att ses på barrikaderna, Lars-Erick. Absolut! Jag tror inte jag kommer att ångra mig alltför mycket. Det har jag i så fall redan gjort, för att jag gav mig in i smeten till att börja med och därmed tillät mig själv att per automatik klä skott för de där vansinnigheterna från DN och andra.

  cnab: Vart i helsike har du fått det ifrån att jag och Alexander Bard är en och samma person? Vi ser inte ens särskilt lika ut. Fast vi har ju förstås bägge två initialerna AB, förstås. Jag förstår ditt misstag där och det är nästan förlåtligt.

  Liberati har aldrig uttalat sig i de här frågorna. I övrigt är jag och Alexander goda vänner och vi arbetar ihop. Men vi delar inte hjärna och vi har inte en identisk uppfattning om saker och ting. Har aldrig haft och kommer inte heller att ha. Det är det som gör diskussionerna emellan oss intressanta och värdefulla.

  Du har väl varit igång och ropat om en massa sådana dumheter förr, har jag för mig? Är det inte dags att du slutar slå in öppna dörrar och göra bort dig? Det blir lätt väldigt haveristiskt att komma med så fullkomligt korkade kommentarer. Förlåt, men snälla... Jag menar inte att du på något sätt är dum, men de där kommentarerna är faktiskt skrattretande och fullkomligt irrelevanta - på gränsen till infantil dumhet. Vi vet bägge bättre. Eller hur?

  SvaraRadera
 5. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera

Manuell trollkontroll är aktiverad. ;)


Statistik