2009-04-16

Herregud, dessa medelålders karlar och deras märkliga moral...

Men det här måste väl ändå vara bland det dummaste!!!?

Hur i hela friden ska det påverka situationen där unga människor har sexuella kontakter om man vägrar skriva ut preventivmedel till dem? Och är det då bättre att en hel massa unga tjejer blir gravida då?

Är det någon som vet huruvida Mikael Hammarstrand dessutom är medlem i Katolska Kyrkan, eller om han bara i största allmänhet är ute och cyklar.

Uppenbart saknar han en riktig och underbyggd verklighetsuppfattning. Uppenbart lever han i övertygelsen att unga tjejer inte behöver beskydd - därför att vad? De gör inte sånt? Får inte göra sånt?

Newsflash! Unga människor har sex oavsett vad lagen säger. Vi må gilla det eller ogilla det, men vi ska FANIMEJ INTE utsätta de här tjejerna för fara...! Vi ska inte fördöma dem för det och vi ska inte neka dem skydd!

Dessutom... Hur många unga tjejer lider inte av problem i samband med mensen? Hur många har inte katastrofalt ont så att de nästan svimmar på grund av problem i samband med sin menstruation och hur många av dem har inte blivit hjälpta av p-piller?

Hur många har inte fått lindrigare blödningar, mindre ont, ett bättre liv och större möjligheter att sköta skola och liknande på grund av p-pillren?

Ska verkligen medelålders manliga moralkakor ha rätten att ta bort denna möjlighet till ett värdigt och vettigt liv för dessa tjejer, bara för att de är livrädda för att den egna unga dottern ska ge sig in i en massa sexuella äventyr?

De tjejer som har sex kommer fortsätta med det, oavsett skydd eller inte. Jag vill inte se de tjejerna stå där utan skydd mot graviditet. Jag vill inte att så många andra av dessa tjejer ska behöva lida på grund av häftig mensvärk, pms, kraftiga blödningar och liknande på grund av en massa oinitierade gubbstruttar.

Och vi ska fanimej inte ge oss på barnmorskor och gynekologer bara för att de gör sitt jobb och skyddar och tar hand om vår nästa generation unga kvinnor...

Intressant

1 kommentar:

  1. Men det handlar ju om konsekvenser av en lag som klassar sex mellan exempelvis en sjuttonåring och en fjortonåring som våldtäkt. En ganska katolsk lag, kan jag tycka, som reglerar vilka som får har frivilligt sex t om. Det är väl inte åklagarens åsikter saken gäller, hur medelålders han än månde vara.

    SvaraRadera

Manuell trollkontroll är aktiverad. ;)


Statistik