2009-04-05

Ideell arbetsnarkoman och Svart Måndags hemsida

Det är fantastiskt hur man orkar. Jag lyckades arbeta 18 timmar igår och då bara ägnat mig åt Svart Måndag och pyttelitet åt Liberati. Därefter tänkte jag att jag skulle ta en lugn dag idag och har istället suttit och arbetat sedan klockan åtta imorse. Någon borde lära mig att arbeta mindre, men jag tror inte jag skulle lyssna.

Hur som helst går arbetet med att omorganisera Svart Måndag framåt. Det känns lovande nu, inför den rätt tuffa tid vi har framför oss.

En ny hemsida och ett nytt forum är på gång och kommer att lanseras inom kort. Vi kommer att driva kampanjer, samtidigt som vi ger oss ut på gatorna även under 2009. Det är nu nästan tre månader sedan vi sist var ute på gatorna, men det kommer inte att dröja till innan vi börjar röra på oss igen.

Annars är det mycket synligheten för nätverket vi arbetar med just nu. Och att sätta in den nya styrelsen i arbetet. Det händer mycket nu, och jag känner för en gångs skull riktigt mycket tillförsikt. Det kan bli bra. Det kan bli riktigt bra.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Manuell trollkontroll är aktiverad. ;)


Statistik