2009-05-13

Åter i Sverige, ett nytt försök att komma igång och direkt iväg till möte med Liberati

Det har varit stressigt och även tungt på många plan. Har ju varit sjukskriven i stort sett sedan i november. Dels för att jag helt enkelt blev helt totalt utbränd och slutkörd efter förra sommaren och hösten. Dels för att jag råkade ut för något jäkligt otäckt i början av året. Nu är jag på gång igen. Sakta men säkert. 

Har spenderat tre veckor i Thailand. För allt annat än solsemester, vilket innebär att jag är lika blek nu som i julas. Men jag är helare nu och mår bättre. Ska återigen börja ta tag i saker nu. Wish me luck!

Kastas rätt in i prylarna nu som jag förmodligen borde låta ligga ett par månader till. Men det går ju inte. Skitsamma med operationsresultat och jetlag och sådana dumheter. Nu är det EU-valkampanjer. Sedan börjar vi ladda inför riksdagsvalet nästa år. Och det händer massor med intressanta saker under året nu, både hemma i Sverige och i Europa. Kan inte bara sitta och rulla tummarna längre. Även om det knappast är vad jag har gjort under tiden jag knappt skrivit här sista halvåret eller så. Men hur som helst måste jag ta tag i saker och ting och komma igen. 

Ikväll har jag suttit i möte med Liberati. Imorgon börjar uppladdningen inför en fullspäckad kampanjsommar med Svart Måndag. 
Vi har massor på gång och för mig börjar det verkliga planerandet imorgon.

Blir ännu mer arbete genom hela veckan. Möten, diskussioner, planering. Hela vägen fram till söndag kväll. Tror det kan bli bra. Hade behövt litet mer vila, men det löser sig säkert ändå. Kör så det ryker och längtar efter att få kasta mig in i smeten igen. Eller i alla fall tror jag det. Om jag håller för det. Det blir åtminstone spännande att se det.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Manuell trollkontroll är aktiverad. ;)


Statistik