2009-05-26

Västvärlden måste visa vägen

Idag samlar sig tio Europaparlamentskandidater tillsammans med Svart Måndag i ett upprop för integritet, frihet, demokrati och mänskliga rättigheter.

I en debattartikel på SvD Brännpunkt går vi gemensamt ut till försvar för det samhälle vi vill värna, men som vi upplever hotat i och med den uppsjö av lagförslag som nu mer och mer inskränker vår integritet, yttrandefrihet och rätt till våra egna liv.

Vi behöver ett Europa och ett Sverige som respekterar medborgarna och som arbetar för folket. Vi måste rycka i nödbromsen, ta ett par steg tillbaka och göra en bedömning av vart samhället är på väg. Därifrån måste vi aktivt börja arbeta för att återskapa det samhälle vi vill ha.

Läs artikeln. Tänk igenom den noggrant. Och när det nu närmar sig val till Europaparlamentet, se till att rösta på ett sådant sätt att du hjälper demokratin och de mänskliga rättigheterna att resa sig igen. Det är dags nu. Och Svart Måndag arbetar för att ge dig ett trovärdigt alternativ, oavsett vilket parti du i övrigt känner tillhörighet med.

Intressant
.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Manuell trollkontroll är aktiverad. ;)


Statistik