2009-06-25

Fortfarande är ambassaden stängd - varför?

Det var för ett par dagar sedan som jag krävde i en debattartikel i Expressen att den svenska ambassaden i Teheran skulle öppnas för behövande. Ambassaden är fortfarande stängd. Varför?

Det är för jäkla tragiskt!

Att svenska regeringen är så förtvivlat konflikträdda och cyniskt bara står vid sidan om och tittar på tycker jag är patetiskt. För ett par dagar sedan hade det varit en tydlig markering. Efter gårdagens vida rapporterade massakrer är det en självklarhet!

Carl Bildt! Öppna upp ambassaden per omgående och arbeta aktivt för ett än starkare internationellt avståndstagande mot regimen i Iran. Gör det nu och visa en aning handlingskraft.

Om mindre än en vecka är Sverige ordförandeland för Europeiska Unionen. Se till att ta ansvar och visa mod nog att göra det rätta!


Nätverket Svart Måndag kommer att, i samband med Folkfest Jönköping, protestera mot den släpphänthet omvärlden visar gentemot Iran och kommer på plats och i samband med det europeiska toppmötet att kräva en än tydligare och hårdare linje gentemot Iran och som svar på de förbrytelser som nu försiggår i landet.

Demonstrera med oss i Jönköping! Visa ditt stöd för folket i Iran!Intressant

1 kommentar:

  1. Om det är du som har skrivit inlägget....Så vill jag säga FINT & RÄTT Skrivit !..själv iranier och vill bjuda hit släktningar dom har fått min inbjudan..Men dom måste åka in till ambassaden till tehran...men om det är stängd så kan dom inte åka hitt till svergie ..../Dilan

    SvaraRadera

Manuell trollkontroll är aktiverad. ;)


Statistik