2009-06-11

Signal till Baylan och Schlingmann

Det är fruktansvärt roligt att se hur Schlingmann (M) och Baylan (S) tycks vara så hemskans rädda för att ta i frågor som nätintegritet och demokrati.

Fokuserar man bara på förflyttningar inom blocken, så tror jag man har missat någonting. Självklart är de medvetna om det. Det vore ett så grovt tjänstefel annars. Självklart vet de.

Samtidigt efterlyser de i morgonsoffan signaler om vad som gick fel i EU-valet för S och M. Det är fint att Schlingmann alls vågar nämna det, men det är väldigt flyktigt än. Jag har ett par heta tips:

FRA
IPRED
DLI
Telekompaketet
ACTA

Börja där. Sen kan vi prata.

Bara en liten hint sådär.

FRA har fortfarande sprängkraft nog att bli ett riktigt sattyg. Inte minst inför den kommande valrörelsen inför riksdagsvalet 2010. Jag är övertygad om att det finns andra partisekreterare som fattar grejen. Många väljare har gjort det. Kanske dags att sluta ta politisk sovmorgon? Den har trots allt varat ett par år nu. Wake up and smell the coffee. ;-)

1 kommentar:

  1. Jag hoppas fler partier tar tag i frågorna till valet 2010 även om det kan finnas fördelar för oss underdogs att ingen annan diver frågorna som verkligen engagerar.

    SvaraRadera

Manuell trollkontroll är aktiverad. ;)


Statistik