2009-07-17

Bajen Fans ordförande naken?

Läste just detta på bloggen Åsiktstorped. Micke är en fantastisk medmänniska med hjärtat på rätt ställe och jag blev liksom tvungen att puffa litet grann för det här inlägget. Även Maria Ferm skriver bra.

Det rör sig om ett tack till AIK's och Hammarsby's supporterklubbar för att de lyfter heterotemat på årets Pridefestival i Stockholm på ett fantastiskt bra vis genom sina ganska rädda och ibland öppet homofoba uttalanden. Jag har redan påpekat att anglikanska kyrkan är en bra ambassadör för behovet av Tema Hetero och Stockholm Pride. Nu sållar sig alltså även två av landets största fan clubs till ambassadörsledet och gör, kanske ovetandes, en jätteinsats för debatten och kampanjen kring årets festival.

Därför vill jag säga tack till er alla som så villigt ställer upp och marknadsför lika rättigheter och rätten att slippa bli diskriminerad (eller slippa ta skit för viljan att gå i ett Pridetåg) på ett så oerhört bra och effektivt vis.

Varma hälsningar
Amanda Brihed
tidigare medlem i Black Army, gnagare och dessutom flataFler som skriver:
Anders Wallner, Jonas Morian, HBT-Sossen, Aftonbladet om AIK

Intressant?

1 kommentar:

  1. Jag hade hoppats på en bild av mig själv som jag inte visste fanns....men besviken får jag konstatera att det var ett lockrop...

    //Daniel Sundqvist

    SvaraRadera

Manuell trollkontroll är aktiverad. ;)


Statistik