2009-11-08

M + Sd = Skamligt!

Och nu börjar tongångarna röra sig allt mer högerut på skalan. Så långt från alla rimliga proportioner att jag själv börjar undra om det är jag eller om hela världen runtomkring blivit totalt jäkla tondöv.

Moderaterna i Skåne och eventuellt på riksnivå börjar nu uppvakta Sverigedemokraterna inför valet till riksdagen 2010 och det pratas nu om att Moderaterna mycket väl kan tänka sig att samregera med Sd.

Om de absolut känner sig roade av det, så kan jag inte hindra dem. Denna posten går dock ut på en sak och en sak allena.
Den går ut på att jag härmed förklarar att jag under inga omständigheter kan, tänker, vill eller någonsin kommer att samarbeta med ett parti som aktivt förespråkar att människor som jag saknar en rätt att existera.

Det går inte och det kommer aldrig att ske.

Om Moderaterna fortsätter sitt ideologiska korståg högerut (förmodligen tätt åtföljda av Kristdemokraterna), blir jag tvungen att agera på ett eller annat vis. Följa mitt samvete och tänka på min egen säkerhet, integritet, trygghet och rätt till en existens överhuvudtaget.

Jag kommer ALDRIG NÅGONSIN att stödja en Alliansregering som arbetar tillsammans med Sverigedemokraterna. Även om det gör ont att behöva hota med att lämna Alliansen har jag helt enkelt inget annat val.

Jag hade heller aldrig gått med på att i min situation hjälpa fram det nationalsocialistiska partiet i Tyskland på 30-talet, helt enkelt på grund av att det då hade inneburit min dödsdom. Jag ser inte att jag kan, vill, måste, tänker eller kommer kunna agera på något annat vis nu - här - idag.

Ett parti med rötterna i en nazistisk och fascistisk rörelse, såsom Sd har sina rötter där, kommer aldrig någonsin att få mitt stöd. Varken direkt eller indirekt och jag blir därmed tvungen att dra öronen åt mig.

Jag hoppas innerligt att de två liberala partierna i Alliansen idag tar avstånd från Moderaternas senaste högerextrema flirt och tydligt sätter ned foten gentemot detta vansinnet. Ett sådant ställningstagande kan mycket väl rädda alliansen. Om ett sådant ställningstagande inte görs, vet jag inte hur jag ska kunna gå till val 2010 som allianspolitiker, trots allt. Och kommer definitivt att börja se om mitt skepp.

JAG KOMMER ALDRIG NÅGONSIN STÖDJA NAZISTER I MIN EGEN REGERING!

VILL MODERATERNA SAMARBETA MED SD LÄMNAR JAG ALLIANSEN!

JAG KRÄVER ETT OMEDELBART OCH OTVETYDIGT SVAR AV SAMTLIGA PARTILEDARE I ALLIANSEN NU!

JAG KOMMER ALDRIG ATT ÄNDRA STÅNDPUNKT!------------------------------------------------------------------------------------------

First they came for the communists, and I did not speak out—because I was not a communist;
Then they came for the socialists, and I did not speak out—because I was not a socialist;
Then they came for the trade unionists, and I did not speak out—because I was not a trade unionist;
Then they came for the Jews, and I did not speak out—because I was not a Jew;
Then they came for me—and there was no one left to speak out for me.


------------------------------------------------------------------------------------------
Amanda Brihed
Kandidat nummer 42, Folkpartiet i Stockholms Län.

Andra skriver:

12 kommentarer:

 1. Amanda, ta av dina maoglasögon. http://www.youtube.com/watch?v=04IfpCGX61s

  SvaraRadera
 2. Påvisa att SD är nazister först. Annars låter du bara som en trasig Ohly-skiva.

  SvaraRadera
 3. Sist jag kollade var Sverige fortfarande en demokrati.
  Daremot borde odemokratiska och diktatur vanliga personer som dig inte fa utova politik

  SvaraRadera
 4. Dagens Godwin.

  http://en.wikipedia.org/wiki/Godwin%27s_law

  SvaraRadera
 5. Varför skulle nazister vara sämre än kommunister i regeringen? Får sossarna makten har i ändå Lars Ohly i regeringen. En man som kallat sig själv kommunist, en ideologi som tagit livet av 10 ggr fler än nazismen.

  Att kalla SD för nazister är lite magstarkt kanske. Rasister skulle iaf gå att motivera. Förstår inte varför alla ska vara så extrema..

  SvaraRadera
 6. Det är rätt uppenbart, på vilken falang SD ligger. Sjungs det "Nasse" låtar på möten och liknande, är det inte för skojs skull. Dessutom efter den publicerade artikeln för lite sedan (AB 2009-10-19), står inte mycket att fundera över kring SD:s tillhörighet.

  SvaraRadera
 7. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

  SvaraRadera
 8. Det är ingen som behöver bevisa att SD är nazister. De är nämligen inte nationalsocialister. De är däremot korporativister (precis som nazisterna), främlingsfientliga (precis som nazisterna) och lovar enkla och snabba lösningar på stora problem (precis som nazisterna). Dessutom är jag säker på att de har en dubbel agenda (precis som nazisterna).

  SD är också sprungna ut ur den nazistanstuckna nationella rörelsen BSS, det är bara 20 år sedan dessa marscherade med fanor och i uniform på svenska gator.

  Däremot tycker jag inte att blogginnehaverskan ska slå sig allt hårt för bröstet så länge hon är medlem i Folkpartiet, ett av de otrevligaste partierna i riksdagen. Ett parti som har anpassat sin egen till att ligga så nära SD som det bara går för att vinna röster.

  Hon bör först städa upp på sin egen invandringsfientliga bakgård! Att bara kalla sig antifascist för att man är med i ett parti som påstår att man är något man inte är (precis som SD) ger inga poäng. Sann antifascism har aldrig kommit från liberalismen, liberaler har alltid varit de första att slå sig ihop med fascisterna när privategendomen har hotats.

  Men det är ändå ett bra statement.

  SvaraRadera
 9. "anpassat sin egen politik" ska det givetvis stå.

  SvaraRadera
 10. Hitler hade över 80000 muslimska soldater och långtgående samarbete med antisemiter i de arabiska länderna.

  Senast jag tittade så var det SD som stödde Israel och vänstern förintelseförnekarna. De är alltså långt ifrån nazister man kan komma.

  Allt från sossarna och vänsterut är en rödbrun gegga.

  SvaraRadera
 11. Varför engagerar du dig politiskt om du är så dåligt påläst? Det står dig fritt att ogilla SD's politik, men att påstå att de är nazister och rasister är lika ignorant som enfaldigt. Det som tar priset är dock att du skriver att SD "inte vill att sådana som jag ska få finnas" och drar paralleller till Hitler på 30-talet. Nu få du väl ändå ta och skärpa dig en smula...?

  SvaraRadera
 12. @ Nicklas Eriksson

  Vad är källan till påståendet att BSS skulle ha burit unifomer? Mig veterligen var det en löst sammansatt organisation med allt från skinnbulor till vanliga svenssonagiatorer. Dvs långt från någon enhetlig eller diciplinerad politisk rörelse.
  Svenska fanor hade man säkert, men att egna flaggan skulle anses vara belastande att marchera med säger ju en hel del om det bizarra samhällsklimat vi har i landet.

  SvaraRadera

Manuell trollkontroll är aktiverad. ;)


Statistik