2009-11-19

Mobiler med pms och en call out om tips på en ny kommunikationscentral

Det här är så märkligt att jag inte vet hur jag ska förhålla mig till det. Det finns så många råttan i pizzan-historier kring både det en och det andra, men Motorola bekräftar tydligen problemet och hävdar att en buggfix är på väg.

Det handlar alltså om den nya Androidmobilen från Motorola som kort och gott kallas Droid. Det har visat sig att det här är en telefon vars kamera fungerar olika bra beroende på vilken tid i månaden det är. Fråga mig inte... jag vet faktiskt inte. Men någonstans är det litet gulligt att jag äntligen funnit en telefon som jag kan identifiera mig med, antar jag. (Förlåt, fina omvärld!) Seriöst... hur lyckas man med en sådan kodning av drivrutinerna i en telefon?

Skämt åsido - nu när min Symbianlur från Sony Ericsson har börjat sacka och inte längre fungerar så vidare bra funderar jag på vad i hela friden jag ska hitta på för något nu. Jag behöver en ny telefon, helt enkelt.

Någon som har en idé om vad jag borde satsa på? Jag misstänker att jag väntar med att skaffa en Droid i vilket fall som helst. Åtminstone till dess att den här märkliga buggen är åtgärdad och kameran och telefonen fungerar litet mer jämnt oavsett vilket datum jag använder den. Det känns som en bra sak ändå.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Manuell trollkontroll är aktiverad. ;)


Statistik