2009-11-09

Trolltyg i tomteskogen.

Okej, fine!

Så många urgulliga och värmande kommentarer från SD-lägret nu att jag inte kan låta bli att småfnissa litet. Men det kan kanske vara läge att svara. Orkar inte svara var och en för sig, det blir för många troll och tomtar för att jag ska hinna med det, så jag buntar ihop det här.

Kopplingen NSA > SSS (inkl. Sveaborg) > BSS > SD finns alltså inte alls? Ni vill inte belysa det för mig? Hur ser historieskrivningen ut enligt er?

Senast jag kikade var det först 1996 som uniformer faktiskt förbjöds? Fine att det kanske inte i första hand var SS-uniformer, men nog var det gott om skinnskallar och även en del andra lätt nazianstrukna uniformer kvar på den tiden. Förmågan att klä sig i kostym gör inte en civiliserad man. Att bära kostym klarade Hitler av också. Han kunde, säger myten, till och med knäppa sina egna knappar och knyta sina egna skosnören också. Jag har personligen inte kunnat bekräfta det, men ändå. Det tycks som om somliga hävdar att exempelvis nazihälsningar skulle ha förbjudits på SD-möten i samma veva (1996), men tydligen utan framgång?

En kommentar som ligger kvar här bland alla kommentarer ännu hävdar att Islam (som företeelse) vill döda alla kristna.
En annan som är bortplockad nu hävdar att vi borde slänga ut varenda muslim och sedan atombomba hela mellanöstern.

Sedan när är inte sådana angrepp på en religiös grupp att betrakta som hets mot folkgrupp? Sedan när räknas sådana uttalanden som folkrättsligt och demokratiskt ok?

Fortsätt gärna att måla in er i ert eget hörn, men räkna med att samtliga era IP-nummer är lagrade och att en anmälan eller två kan komma att behövas för att rensa ut den unkna luften här inne snart.

Ett par av de "engagerade" kommentarer jag har fått från er SD-are därute har jag varit tvungen att plocka bort från kommentarsfältet på grund av att de alltså bland annat förespråkar massutvisningar, folkmord och omfattande atombombningar för att göra sig av med hela kulturer och folkgrupper, etc. (Läs muslimer). Samt alla möjliga dumheter rörande orsakerna till att detta ska vara nödvändigt.

Det i sig räcker alldeles utmärkt för mig om jag vill konstatera att jag inte vill arbeta med SD och dess följeslagare av demokratiska och folkrättsliga skäl.

Var står ni anonyma (vad i hela friden är så svårt med att skriva ut era namn om ni nu tror så blint på detta - er rädsla för att visa er i ljuset säger faktiskt allt! Är ni verkligen så himla mesiga och rädda?) troll rörande exempelvis:

1. Muslimer
2. Judar
3. Asiater
4. Homosexuella
5. Bisexuella
6. Transpersoner
7. Polyamorösa
9. Människor som mår psykiskt dåligt
10. Människor med andra former av funktionsnedsättningar
11. Den feministiska rörelsen

?

Nej tack. Jag är rätt säker på vad svaren kommer att bli och då risken är överhängande att jag kräks om jag hör dem, så tänker jag att ni inte behöver svara om det nu blir svårt för er att göra det utan att skrika "mord"...

Är ni för övrigt själva troende kristna, eftersom ni är så himla rädda för att alla kristna ska dö för handen av muslimer?

Med tanke på att den drivna politiken innebär att HBT-personer inte ska få gifta sig, reproducera sig osv. Eller transpersoner ha rätt till könskorrigeringar, att slippa bli tvångssteriliserade och liknande. Att inte minst muslimer utpekas som roten till allt ont i världen...

Jag kan bara säga NEJ. Så enkelt är det.

Jag kommer aldrig att arbeta med er. Ni kommer aldrig vara välkomna i en regering med mitt stöd. Ni kommer aldrig få arbeta som stöd för en regering som i sin tur uppbär mitt stöd.

Det finns inte en chans att jag stöttar er. Det finns inte en chans att jag arbetar med ett parti och deras följeslagare om de inte hävdar demokratiska rättigheter, existensberättigande och respekt för samtliga som bor i det här landet, samt arbetar för att kommunicera med resten av världen utanför. Ni vet... resten av världen. Alla de där miljarderna människor som knappt vet att Sverige ens existerar.

Herregud, det är så himla tragiskt att behöva resonera med människor som knappt varit utanför femtioskyltarna. Men samtidigt antar jag att det måste göras.

Att ni slutat tala om raser och numera talar om kulturer hjälper inte ett skit. Vi vet alla vad det innebär, lik förbannat.

--------------------------------


Och nejdå, Nicklas Eriksson, du behöver inte oroa dig för min del. Jag lämnade Fp-sfären 2002 och höll mig borta till slutet av 2008 just för att jag inte ville ha något att göra med kravpopulismen och de fördomar som periodvis propagerades av partiet.
Jag har även tydligt markerat att finns det ingen chans att göra Fp så liberalt som det borde vara och komma bort från sådana idéer som drevs inför valet 2002, så kommer jag förmodligen inte att stanna kvar i längden denna gången heller.
Jag följer min övertygelse och ideologi, inte i första hand ett parti.
Jag är tillbaka nu för att driva partiet i en annan riktning. Dit där liberalerna alltid stått historiskt tidigare. Som motståndare till såväl den utpräglade kommunismen som det utpräglade främlingshatet.

Själv är jag uppvuxen i en marxist-leninistisk diktatur och har mycket tydligt sagt vid ett flertal tillfällen att ALDRIG IGEN.
Men jag kommer för den delen ALDRIG att baxa min liberala och väl tilltagna rumpa till det högerextrema skranket för det. ALDRIG!
SD kommer få klara sig utan mig. Jag kan bara beklaga.
Jag har levt ett antal år utomlands. Det är heller inte någon stor hemlighet. Företrädesvis i Afrika. Testa den. Gud förbjude, men ni alla kanske rentav kan lära er något...

Jag är medlem i Folkpartiet nu med bland annat de fullt uttalade målen att jag ska arbeta för att:

1. Sekularisera lagboken
2. Stoppa kravpulismen
3. Rensa ut oförståelse och fördomar
4. Och därmed alltså öka förståelsen, kunskapen och kommunikationen med andra regioner och folkgrupper i världen
5. Arbeta fram en fungerande integrationspolitik (inte på något vis kopplat till era förespråkade utrensningsaktioner, tack så hemskt mycket)
6. Förnya utbildningsväsendet i det här landet, då mycket av det vi lär ut är byggt på kunskap som var gammal redan för 60 år sedan - vilket trollen här i mina kommentarsfält mycket väl också visar.
7. Rensa upp i vården och se till att vi får en modern sjukvård som är värd namnet och fungerar på demokratiska principer. Vilket den inte alltid gör idag.
Osv

Inget av detta är någon nyhet.


Och ja. Jag kommer fortfarande att rensa bort kommentarer, samla in uppgifter för eventuella polisanmälningar och utöver det fortsätta hävda att det inte finns en chans i världen att jag kommer sätta mig vid ett förhandlingsbord med Sverigedemokraterna eller någon annan främlingsfientlig grupp någonsin i framtiden.

Sverige får redan idag hård kritik av FN för att vi inte kan leva upp till deklarationen för mänskliga rättigheter. Jag kommer aldrig delta i en utveckling som skickar oss tillbaka till medeltiden.2 kommentarer:

 1. så kloka vi huddingebor är :-) Även om vi har två SD i fullmäktige..så undantag finns.

  Klockrent skrivet!

  p

  SvaraRadera
 2. Tack Peter,

  Jo, visst är det så? Det finns många kloka Huddingebor ändå, minsann. Och förhoppningsvis är våra invånare smarta nog att inse sitt misstag och rösta bort de där två om litet knappt ett år så att vi slipper skämmas.

  Varma hälsningar
  A

  SvaraRadera

Manuell trollkontroll är aktiverad. ;)


Statistik