2010-02-26

På måndag börjar jag arbeta för Luf Storstockholm

Jag kan skvallra litet grann och berätta att jag på måndag påbörjar en heltidstjänst på Liberala Ungdomsförbundet Storstockholm som ansvarig för sociala medier och kampanjer.

Det innebär att jag kommer att ligga på rätt aktivt för Luf och Fp under valrörelsen och dessutom kan göra det med gott samvete. En aktiv satsning på sociala medier ska sättas i rullning inför valet och jag kommer arbeta väldigt flitigt för att få ihop kampanjarbetet fram till valet. Jag tror det kan bli rätt bra.

Är glad, stolt och pepp. Ser fram emot att rulla igång ordentligt inom de närmsta veckorna.

Kommer dessutom troligen att debattera i panel med Antipiratbyrån på Universitet Liberal i Nynäshamn nästa helg.

Det är mycket som händer just nu annars också.

Alldeles nyss invald ledamot i valberedningen för Folkpartiet i Huddinge, samt är nominerad till en styrelseplats för HBT-liberalerna på årsmötet i helgen.

Även Föreningen Svart Måndag, huvudman för Människorättsnätverket Svart Måndag, kommer att hålla årsmöte i helgen. Jag kommer inte att återkandidera till ordförandeposten i år, då jag kommer vara väldigt upptagen med partiarbete och valkampanjande. Dock återkandiderar jag till styrelsen, vilken ser otroligt imponerande ut i förarbetena.

Det här kan bli precis hur bra som helst, känner jag. Nu är jag mest otålig att komma igång.


___________________________________

Vill också passa på att tacka alla de som stöttat så oerhört och som reagerat starkt i samband med det strul som varit från Arbetsförmedlingens sida. Jag skrev om det här.

Det är helt sjukt att transpersoner så öppet och ogenerat diskrimineras av svenska myndigheter år 2010 och jag är ohyggligt förbannad för det som skett. Nu pågår arbete inom bland annat kommunen för att ta krafttag mot det som pågår och jag tänker inte lyfta ett finger för att stoppa den våg av protester som rullat igång efter att tjänstemännen på AF/HuSam har satt sig till doms över mig.

Jag vill också förstås lyfta fram Luf Storstockholm och fantastiska ordföranden Christoffer Fagerberg som förstås bara blev förbannade och bestämde sig för att till vilket pris som helst sätta sig emot den sjuka hanteringen runt min anställning och som alltså gjorde allt som stod i deras makt för att se till att lösa att jag fick anställningen trots att den berörda handläggaren alltså aktivt motarbetade det hela.

Det tyder på att Luf verkligen är en liberal kraft, att det är en fördomsfri organisation som står för sina principer och värderingar i alla väder. Jag är otroligt stolt över att få arbeta med gänget på Luf och ser fram emot att fortsätta bryta ned de tabun som omgärdar mitt könsbyte och allt som är relaterat med detta.


I wouldn't want it any other way!


__________________________________

3 kommentarer:

 1. Håkan Tenelius, presschef Samhall2/26/2010 02:42:00 em

  Hej! Vad var det tjänstemän på Samahll hade gjort? Skicka mig ett mejl om du har lust?

  Håkan Tenelius, presschef på Samhall

  SvaraRadera
 2. Detta rör det lokala HuSam-rådet i Huddinge kommun. Det är alltså den där samhällsnyttiga sammanslutningsformen som är litet grann last line för arbetslinjen. De brukar, tydligen, kallas för Samhallråd, men har inget med företaget att göra. Borde förmodligen förtydliga mig en del.

  SvaraRadera
 3. förhoppningsvis blir LUFs satsning på "sociala medier" något bättre än Martin Gelin(skrev inte han ihop nått för Netopia snabbt som att också?)^^

  :P

  SvaraRadera

Manuell trollkontroll är aktiverad. ;)


Statistik