2010-03-19

Heja tant GredDelin!

Beatrice Ask föreslår nu att vi ska införa greddelina kuvert för att skicka underrättelser, domar och liknande till sexköpare för att skapa en skamfaktor kring dem. Det är viktigt att grannarna får veta och att familjen får veta. För det ska samhället ta på sig att bestämma och utföra.

Det är nog en jättebra idé.

När vi ändå är igång - kan vi inte utöka tvångssteriliseringarna till att inte bara omfatta sexuella minoriteter som trans- och intersexuella samt psykiskt sjuka till att även inkludera alla andra som har ett omoraliskt leverne? Jag tycker det skulle vara helt och hållet strålande.

Och så kan vi kanske stämpla deras pass med ett O för Omoralisk. Och varför inte en färgglad stjärna som de tvingas bära på bröstet när vi ändå är igång?

Varför har ingen tänkt på det förut? Varför är det inte redan infört? Jag tycker det känns skönt att vi äntligen är helt och hållet på rätt väg nu och ser till att ställa moralskåpet och skamskänken där de ska stå.

Ja, men egentligen... borde vi inte spärra in dem allihopa på livstid och låta dem göra rätt för sig på ett eller annat vis?

3 kommentarer:

 1. Tja bra att detta ämne börjar vakna. Men till att börja, kan staten sluta skydda pedofiler och våldtäktsmän i den utsträkningen som göres, i så kallad verkstad, där det skall skyddas identitet mm. Men mycket beror på att det är dom egna som jobbar inom staten som håller på med pedolofi. Sätt ut dom på torg mm. Sen kan vi kolla på åtgärder som är i den minsta graden som berör det aktulla temat, där det oftast är bötes belagt. Mr B

  SvaraRadera
 2. Daniel Johansson journalist3/20/2010 05:21:00 em

  Undrar om hon själv har rent mjöl i påsen, såg dessa videos.....om något riktigt stort man tystat ner...hmm..som annars allvarligt skadat sverige med tanke på att polis/åklagare/skl/hsan/socialstyrelsen/fsk,landstingspolitiker/läkare, med många mfl hade kommit ordentligt vid skampålen.

  Kanske lämpligt att göra en "groda" och sedan avgå....

  http://www.youtube.com/watch?v=aHQrbgI9Fxg


  http://www.youtube.com/watch?v=uCOvH08MY_Y

  SvaraRadera
 3. Har litet svårt att tro på det där med öga för öga, Mr B. Brukar tänka att det gott kan lämnas till kristdemokrater och andra. Men visst. Ser din point iaf.

  Daniel, jag vet inte om hon har rent i påsen själv. Men visst kan man ibland börja undra?

  SvaraRadera

Manuell trollkontroll är aktiverad. ;)


Statistik