2010-03-17

Idag fortsätter #AskGate!

#Askgate får inte glömmas och får inte gömmas! Idag fortsätter kampen för att hålla Beatrice Ask och Polismyndigheten utanför våra barns trosor. Idag fortsätter kampen för att skydda våra barns rätt till sina egna kroppar, sin personliga integritet, trygghet och rätt till en skyddad uppväxt!
Idag fortsätter kampen för att förhindra att en hel barn- och ungdomsgeneration blir stämplade som brottslingar och potentiellla knarkare. Idag fortsätter kampen för de grundläggande mänskliga fri- och rättigheterna. Idag fortsätter kampen för att Barnkonventionen ska upphöjas till grundlag. Idag fortsätter kampen för Lagrådets existensberättigande!

Är du inte redan medlem i Människorättsnätverket Svart Måndag så ska du veta att vi behöver dig! Du hör sannolikt hemma hos oss. Betala gärna in medlemsavgiften för 2010 idag och skicka mig ett mail till amanda.brihed @ gmail.com.

Avgiften är 250kr/verksamhetsår (glöm inte skriva ditt namn på betalningen) och ger även tillgång till Svart Måndags maillistor som är tämligen aktiva nu för tiden. Det är dags nu. Dags!
Gå ut på gatorna med oss! Slåss för de mänskliga fri- och rättigheterna. Slåss för barnens frihet! Slåss för vår trygghet och integritet!

Gå också med i kampanjgruppen på Facebook!

Nu börjar upproret!
Nu slår vi ner nyfascismen i sin linda. Nu sätter vi stopp för batong-betonghäckarna!!!

Till kamp för friheten!!!


Svart Måndags Michael Gajditza på Newsmill.

Gårdagens bloggvägg i repris:
Per Pettersson, Liberal och långsint, Bloggokrati, Bromma Socialdemokrater, Humblebee.net, Lucky, Hornstull & världen, Tango för enbenta, Svensk Myndighetskontroll, ConnyT, Scaber Nestor, Yami och pandorna, Gerdaus skolblogg, Silvertörne, Anders Svensson, Pezster,

Intressant!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Manuell trollkontroll är aktiverad. ;)


Statistik