2010-03-30

Kristdemokrat väntas få Nobelpriset!


Eller ja, jo... Kanske inte riktigt.


Fina Yngve Andersson har kommit på att homosex inte producerar barn. =)

Men jag kunde bara inte låta bli. Det här är för roligt för att jag ska kunna undanhålla er. Den gotländske kristdemokraten Yngve Andersson har just i Gotlands Tidningar berättat om den häpnadsväckande upptäckten att homosex tydligen inte är fruktbart.

Och jag som alltid undrat varför det liksom inte ville sig. Doh! Fel igen!

Han säger också att:

Den sexualupplysning som erbjuds anses utgå ifrån att alla har sex och att alla varianter är normala, och hur man skyddar sig med preventivmedel.

Och jag tror faktiskt att en kristdemokrat för första gången i världshistorien har fått någonting rörande sexualitet rätt. Om jag inte misstar mig är det en världssensation. Fullt i klass med att de gamla kristna lärde tillslut erkände att jorden faktiskt kanske inte är platt som en pannkaka ändå. Eller att hela Universum kanske ändå inte kretsar kring just oss i lilla jordariket.Bara en sån sak.

Sedan får jag litet grann medeltida vibbar igen här, men det må så vara hänt. Tycker mest det var litet gulligt ändå. ^^

- Heterosexualitet verkar inte vara det normala längre, det pratas om alla varianter. Jag dömer inte folk, de får göra vad de vill. Men biologiskt sett är homosexualitet inte funktionellt, menar Yngve Andersson.

KD vill att hälso- och sjukvårdsförvaltningen, barn- och utbildningsförvaltningen samt kultur- och fritidsförvaltningen kompletterar samhällets sexualupplysning. Värden som fasta relationer, kärlek, barn, familj, ansvar och etik, avhållsamhet och senare sexdebut ska föras fram bättre.”Liberati skriver om det också.

1 kommentar:

 1. Vad är funktionellt sex?
  Är funktionen att få barn.
  I så fall har jag haft funktionellt sex två gånger.
  Och vad räknas alla gånger med kondomer, passar och p-piller som?
  Eller kanske är funktionen att svetsa två älskande samman.
  Eller bara att njuta?

  SvaraRadera

Manuell trollkontroll är aktiverad. ;)


Statistik