2010-05-28

Allians med vinden i ryggen

Jag har ju dissat hela prylen med för många opinionsmätningar alldeles nyligen, mestadels för att för många blir tjatigt och kanske inte ger en så vidare exakt bild. Man tröttnar, helt enkelt. Underlaget brukar också vara i minsta laget för att säga något riktigt konkret och det är inte sällan man undrar litet över hur underlaget är valt. Men vi kan ändå konstatera att nu har flera opinionsmätningar på kort tid visat ett försprång för Alliansen och de övriga har i regel visat på att de rödgrönas ledning systematiskt minskat.

En undersökning kanske inte gör ett smack, men en radda av dem uppvisar en trend. Tillsammans kanhända de visar något som är litet grann ett trendbrott och en ny utveckling och det vore väl förmodligen tjänstefel av mig att inte påvisa just det. Det händer saker, nämligen. Det händer massor just nu. Folket har börjat vakna och förstår mer och mer av vad en borgerlig politik innebär. Och att den faktiskt kanske inte är så illa ändå som somliga rödgröna gärna vill tro.

Det här kan alltså innebära att vi har goda chanser att vinna valet om ett par månader. Och trevligare nyheter är svåra att få tag i bara sådär. Det känns bra.

Nu vinner vi valet, vänner!


Marcus, Anna, Christer

1 kommentar:

  1. Det är synd att alliansen politik är så usel på integritetsområdet så att det bara inte går att rösta på dom/er... Bra ekonomi är inte allt.

    SvaraRadera

Manuell trollkontroll är aktiverad. ;)


Statistik