2010-05-10

Unga folkpartister får rockande mottagande

Jag skrev tidigare idag om Folkpartiets nya satsning för att lyfta de unga kandidaterna inför årets valrörelse. Det är inte någon vidare ordning hos de andra partierna, utan det hänvisas till ungdomsförbunden. Vilket i och för sig är fint, men ändå kan det vara bra med en sådan här satsning. Därför känns det litet extra kul att det är just Folkpartiet som gör den här satsningen. Och att jag själv får möjligheten att dra nytta av det, förstås. Litet jäkla självisk måste jag ju få vara.

Vi har ju tydligen fler förstagångsväljare än någonsin i år, så varför inte satsa på att de ska kunna finna unga kandidater som talar deras språk och satsar på just deras frågor.

Grymt jobbat av Luf och av partiet att fixa denna sidan. Det är efterlängtat och förhoppningsvis något som sätter modellen även i andra partier vartefter. Åtminstone till nästa val.

Och tack till alla som uppmärksammar, förstås. Ni är skitbra!

Även här:
Mikael Wendt, Andreas Froby, Eric Wahlberg, Adam Cwejman, Benny Lindholm, Pär Gustafsson, Per Pettersson, Victor Zetterman, Fredrik Sneijberg, Lotta Edholm, Christoffer Jönsson, Sebastian Hallén, Seved Monke, Mark Klamberg,

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Manuell trollkontroll är aktiverad. ;)


Statistik