2010-06-08

Alliansbloggarna ska äga bloggsverige

Jo, det är väl lika bra att släppa nyheten nu, så är det gjort. Den knappast jättehemliga "hemligheten" är ju ute och vi har fått ett par nervösa tjuvnyp från Netrootsgänget redan. Det är kul att vi uppmärksammas och att det skakar litet grann. Vi tar det som en komplimang.

Igår möttes ett gäng alliansbloggare på Östermalm i Stockholm för att diskutera samarbete inför, under och efter valet. Det var ett mycket bra möte och vi har ett par överraskningar att bjuda på vartefter. Förstås.

Coola Martina Lind från Politometern och dagens födelsedagsbarn Mark Klamberg höll i mycket av mötet som även Seved Monke, Fredrik Antonsson och Peter Kjaellkvist arbetat med att få ihop.

Men först och främst kan vi nu konstatera att det litet mer sammanhållna bloggnätverket Alliansbloggarna är fött och att vi kommer att arbeta tillsammans för att bygga om sociala medier-sfären under en lång tid framöver. En gräsrotsrörelse av frihetliga bloggare från hela landet som alla tror på en en alliansregering efter valet.

Jag är utsedd att mamma projektet och administrera konstellationen och arbetet är redan påbörjat. Jag antar att vi kommer att synas i bloggosfären en hel del framöver, så jag antar att jag borde säga hej.

Hej.

Tyvärr måste jag göra alla glada sossar jättebesvikna och erkänna att jag inte har några som helst planer på toppstyrning och auktoritära dumheter. 

kthxbai

Intressant.

Åberg, Monke, Klamberg och Peter Kjaellkvist skriver också.


Är du alliansbloggare och vill delta i nätverket. Maila mig dina uppgifter (namn, url och mailadress) till denna adressen.

6 kommentarer:

 1. Niki Westerberg6/08/2010 04:35:00 em

  Amanda,
  det är perfekt att det är du som är mamma till nätverket. Du kommer att sköta det helt strålande!

  :) Niki

  SvaraRadera
 2. Jättebra initiativ! Tyvärr hade jag inte möjlighet att närvara pga våra lokala möten, men hoppas på fler tillfällen!

  Nu ska vi visa att även vi kan!
  (om nu någon tvivlade på det)

  Fredrik i Sollentuna

  SvaraRadera
 3. Det kommer bli jättebra!
  Hörs & ses!

  /Caroline

  SvaraRadera
 4. @Peter: Där ser man! Du kan ju! Tack för tipset.

  @Niki: Tack! Jag är glad att jag får chansen att göra detta och ser fram emot att jobba med dig och de andra litet extra för att göra något bra av det här projektet nu.

  @Fredrik: Du är jättevälkommen! Ska bli kul att dra igång det här nu och jag hoppas att vi ska få litet ordning på det här så att vi kan styra upp bloggland litet. Du och alla andra behövs. Oavsett vad, så är det ni som skapar nätverket och dess storhet.

  @Caroline: Jag är jätteglad att jag får chansen. Hoppas kunna göra litet reell skillnad med detta också, så får vi se om jag kan leva upp till det. Ser jättemycket fram emot att arbeta med dig och de andra.

  SvaraRadera
 5. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera

Manuell trollkontroll är aktiverad. ;)


Statistik