2010-07-31

Charlie Weimers okunskap är skamlig!

Idag biter jag ifrån mot Charlie Weimers, ordförande i Kdu, som återigen låtit munnen glappa innan huvudet hann med ordentligt. Denna gången via förnedrande kommentarer rörande sin syn på transpersoner och risken för diskriminering och hatbrott. Att hjälpa människor att slippa bli diskriminerade, nedslagna eller polisanmälda bara för ett toalettbesök är ingen viktig tillgänglighetsfråga, anser Weimers. Jag håller inte med.

Men tyvärr är Weimers väldigt dålig på att lyssna på berörda grupper och är raktigenom självisk elitistisk ideologi. Vilket jag verkligen inte köper.

Så Charlie Weimers, jag är hemskt ledsen att behöva ge mig på mina vänner på detta sättet, men denna gången får du faktiskt bita i det sura äpplet och gå med att du dabbat dig så duktigt!

Din okunskap är skamlig och du borde verkligen läsa på en aning och sluta vara så otroligt naiv och självfixerad att du kanske börjar lyssna på de människor som är berörda innan du kategoriskt går ut och raljerar spyfärdigheter på det viset du gjort nu.

Intressant.

Annars är det snart dags att rulla igång paraden och fira att jag tillslut vunnit över svenska staten, normerna och alla fruktansvärda utrensningslagarna rörande sexuella minoriteter. Idag har Stockholm Pride någonting att verkligen fira. Lex Amanda är inte långt bort längre.

2 kommentarer:

  1. Den dag som Lex Amanda passerar kammaren så ska det firas vännen! Ta det som ett löfte. Eller ett hot. Skit samma men festas ska det!! ;-) Vad gäller Weimers så tycks han ha umgåtts med Enochson om du förstår hur jag menar......

    SvaraRadera
  2. Man kan ju undra lite stillsamt om han också hade föreslagit en satsning på psykiatrin om kristna mått dåligt av att de blivit mobbade för sin tro?

    SvaraRadera

Manuell trollkontroll är aktiverad. ;)


Statistik