2010-08-14

Broderskapsrörelsen inte något vidare på sociala medier



Skulle ha varit på distriktskongress med Liberala Ungdomsförbundet Storstockholm idag och imorgon, men sitter istället hemma med bomull i ögonen och en väldigt jobbig och rinnande näsa. Förkylningar är aldrig underhållande.


Hade istället tänkt mig att jag skulle kika på den utsända streamen som Broderskapsrörelsen utlovat från Julian Assanges seminarium, påföljande den häftiga debatten om Wikileaks. Min man, som också är ordförande i Svart Måndag, hade en inbjudan som helt plötsligt, sent igår kväll visade sig vara ogiltig. Han var litet pissed redan igår och imorse över det.

Varken jag eller Jens blev särskilt glada då vi insåg att man helt sumpat bild från seminariet och dessutom under långa perioder ljud. När väl ljud fanns, var det helt omöjligt att alls höra ett dugg av vad som faktiskt sades. Sitter människan med en mobiltelefonmikrofon allra längst bak i lokalen, eller vad är problemet?



Det finns bara ett ord för detta. Sumpar man inbjudningar och totalt misslyckas med en sådan här broadcast rörande något sådant som ett seminarium med Julian Assange, så har man verkligen åstadkommit tidernas EPIC FAIL.

Det är nästan samma nivå som då NEO i somras sumpade hela Almedalsseminariet mellan Maria Wetterstrand och Johan Norberg genom att få för sig att tittarna inte ville höra debatten utan två blabbande människor som försökte leka sportkommentatorer genom hela utsändningen. Total idioti och så mycket fail att det gör ont i hjärttrakten och är föremål för svettiga mardrömmar än idag.

Jag förstår inte för mitt liv hur människor kan misslyckas så abnormt med sociala medier till att börja med, men jag konstaterar ljuvt och med ett vagt leende att stora delar av Sverige har mycket långt kvar att gå innan vi kan påstå att det här är en gren vi överhuvudtaget alls kommer i närheten av att behärska.


Intressant.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Manuell trollkontroll är aktiverad. ;)


Statistik