2010-08-18

Dunderdumt
LO kan bättre


Hälften av LO's medlemmar röstar på ett annat parti än Socialdemokraterna. Många röstar inte ens rödgrönt. Jag är inte helt hundra på att de medlemmarna är superförtjusta i hur LO framställer fyra statsråd, varav den ena är vår nuvarande statsminister. Speciellt som det ju är av samma medlemmars medlemsavgifter kampanjen betalas. 

Att sänka sig så lågt och att som facklig organisation överhuvudtaget överväga en sådan fånig kampanj är verkligen #EpicFail och borde ju faktiskt ha stoppats innan den här karln var klar och tryckte på beställningsknappen.


Det är bara för löjligt.


Ett fackligt förbund borde inte välja sida i en demokratisk valrörelse. De borde alltså också veta bättre än att på så sätt förskingra sina medlemmars avgifter för att betala en sådan här kampanj.


Och de borde ha bara aningen litet mer respekt för landets ledning än så.


Negative campaigning i all ära. Men detta var alldeles för lågt för att vi inte skulle svara. Vi kan ju faktiskt inte låta bli.


Innan vi börjar leverera våra visioner på löpande band måste vi alltså bara bjuda litet grann på vår söta satir.


Hoppas ni gillar den.

Intressant.

4 kommentarer:

  1. Håller med om att det verkligen är lågt. LO har alltid tagit sida och pumpar in pengar och arbetskraft men att kampanja med en negativ kampanj mot regeringen är verkligen lågt.

    SvaraRadera
  2. "först ut"? Det enda moderater & co snackat om hittills (av det som har viss substans) är ju "Tomas Snömos" och "tobleronepolitik"... var ligger sanningen i "först ut"?

    SvaraRadera
  3. ...och vad gäller "lågt". LO är åtminstone öppna med vilka de ger sitt stöd. Var är redovisningen av Alliansens kampanjmiljoner? Har jag missat något?

    SvaraRadera

Manuell trollkontroll är aktiverad. ;)


Statistik