2010-08-08

Hjälp mig bli världens tredje transsexuella parlamentariker!

Världens första transsexuella parlamentariker:

1. Georgina Beyer, Nya Zeeland från 1999 till 2007. Labour.

2. Vladimir Luxuria, Italien från 2006 till 2008. Communist Refoundation Party, del av L'Unione.

3. Amanda Brihed (?), Sverige från 2010- . Folkpartiet Liberalerna, del i Alliansen.


Hjälp mig bli världens tredje öppet transsexuella parlamentariker och Sveriges första. Det finns en liten chans att det kan bli verklighet. Jag vill gärna försöka. Har jag ert förtroende att åstadkomma det? Vill ni hjälpa mig att nå hela vägen fram? Om 42 dagar är det val i Sverige. För första gången finns en relativt tung kandidat från den transsexuella communityn som kan komma att vara en seriös medtävlare om platserna i riksdagen.

På tisdag klockan 19.00 träffas vi på Café Sten Sture i Gamla Stan i Stockholm för mingel och planeringsmöte. Ni är hemskt välkomna.

Det går också att stötta min kampanj genom att delta aktivt i kampanjarbetet, debattera, dra lasset inom sociala medier och så vidare.

Numera finns även ett paypal-konto kopplat till kampanjen. Du finner donationsknappen här på min blogg alldeles uppe till vänster under bannern. Lägg ditt bidrag och se till att ge mig en chans.

Det är dags att göra Sverige historiskt! Det är dags att skapa historia för alla transpersoner därute i världen. Låt oss kämpa hem detta! Det är viktigt och det är något vi skulle kunna vara otroligt stolta över om det visar sig vara möjligt.

Intressant.

Froby,

1 kommentar:

  1. BREAK A LEG men absolut inte bokstavligt talat för gipspaket ÄR inte kul!!

    Kramar gånger 42/M

    SvaraRadera

Manuell trollkontroll är aktiverad. ;)


Statistik