2010-08-09

Isabel Sommerfeld representerar Fp i Finests bloggsatsning
Nu börjar det kännas att valtemperaturen höjs ett snäpp till. Idag börjar Finests valsatsning där samtliga riksdagspartier kommer att representeras av en på Finest etablerad bloggare. För Folkpartiet tar Isabel Sommerfeld upp utmaningen och kör stenhård kampanj fram till valet.

Isabel är en människorättskämpe i grunden. Engagerad i bland annat Vitryssland, men även i andra delar av världen. Orsaken är, skriver hon själv, att hon kommer från en familj som upplevt såväl förintelsen som kommunismen och att det präglat miljön hon växt upp i. Utifrån det föddes en av Folkpartiets vassaste unga liberaler.

Jag ser själv fram emot att följa henne, förstås, under satsningen. Även om jag måste erkänna att jag delvis också gör det för att jag är smickrad över allt fint hon skrivit om mig själv tidigare... So, I'm a sucker for compliments! ;)

Men Isabel hoppas, liksom jag och många med mig, att jag ska kunna bli den första transsexuella riksdagsledamoten i Sveriges historia. Och den tredje öppet transsexuella riksdagsledamoten i världshistorien. Den du... Det om något skulle befästa Sveriges roll som en förebild för resten av världen på människorätts- och hbt-området. Och låta Sverige, och även Folkpartiet, med all rätt få en permanent plats i de globala historieböckerna.

Gänget kopplade till Unga Folkpartiet och Liberala Ungdomsförbundet går från klarhet till klarhet inom sociala medier just nu. Isabel är inget undantag. Det går inte att säga på något mer blygsamt vis än att vi rockar.

Intressant.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Manuell trollkontroll är aktiverad. ;)


Statistik