2010-08-16

Tack, sossar, för knegetJag tycker det är tur att vi som bor utmed tunnelbanans sträckning äntligen får något för oss själva och slipper känna att kreti och pleti faktiskt ska ha samma rätt som vi andra.

Det här är en otroligt viktig valfråga. Ska någon ha tillgång till RUT, så ska det fanimej vara en riktigt snygg ung karl med manér och som passar upp på oss kvinnor ordentligt. Själv känner jag absolut att jag kommer hålla mig till sossarna hädanefter. För att jag äntligen får chansen att känna mig unik och utvald.

Jag menar... vad ska man med det övriga landet och den övriga befolkningen till? Pöbeln. Egentligen.


(I dessa galna dagar är det bäst att jag tydligt påpekar att detta ovan är IRONI och ingenting annat. Igår hade vi vetat säkert. Efter det sista utspelet från Socialdemokraterna i Stockholm vet ingen riktigt säkert).Något som inte riktigt andas samma ironi och som sätter saker i perspektiv är onekligen detta.

Fp, M, C, Fredrik, Laakso, Sandra, Federley, Adam, Malin, Sjölander (som nog är litet upprörd på mig idag), Olsson, Tokmoderaten, Beijbom, Beijbom, Klamberg, Annie, Hans, SvD Ledarred.Mary XJ, Magnus, Magnus (AB Debatt), Peter, SVT, Rydfeldt, Anna, Rasmus, Olov,

Intressant.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Manuell trollkontroll är aktiverad. ;)


Statistik