2010-11-26

Amerikansk domare vill införa korrektiv våldtäkt av lesbiska i armén

Jo, ni läste rätt. I en artikel som publicerades i måndags på den konservativa nyhetssiten The Daily Caller skrev den amerikanska domaren Joe Rehyansky att han inte ville ha en massa bögar i armén. Men lesbiska kunde man gått släppa in, för att då fanns det ju gott om utrymme för deras manliga kollegor att konvertera dem och hjälpa dem att bli mer "mainstream" igen.Jag har skrivit en del tidigare om den amerikanska vidrigheten vi är vana att kalla Don't Ask Don't Tell som hittills styrt över huruvida hbt-personer har fått tjänstgöra i de amerikanska väpnade styrkorna. Diskussionerna har gått heta den sista tiden, men detta måste nog vara ett av de totala lågvattenmärkena. Det kan vara värt att nämna att nyhetssiten tillslut fick skämmas litet grann och nu har redigerat den ursprungliga artikeln så att den inte framstår som riktigt lika way out:

The conservative news site The Daily Caller has removed part of an article that suggested lesbians be allowed into the US military so that their male colleagues can "convert" them.

Critics say the article went as far as to suggest corrective rape for lesbians.
"Lesbians should be allowed to serve, gay men should not," declared Joe Rehyansky in an article published Monday. Rehyansky, an Army veteran who served in Vietnam, is a part-time magistrate in Hamilton County, Tennessee, and a former assistant district attorney.
In the original article, Rehyansky concluded that his lesbians-only policy "would get the distaff part of our homosexual population off our collective ‘Broke Back,’ thus giving straight male GIs a fair shot at converting lesbians and bringing them into the mainstream."


Ett par av er som läser det här nu tror jag säkert har en vag aning om hur otroligt förbannad jag blir då jag hör om sånt här. För många av er kanske det räcker med att säga att... ni har ingen aning och det kanske är lika bra. Nu ska jag gå och koka sönder en stund, så hörs vi sen.

Läs mer här.

Obligatorium: Läs också Amanda Hess!

Intressant.

1 kommentar:

  1. Så idioten tror på fullt allvar att allt de små töserna behöver är en rejäl kuk och ett bra knull så har man fixat till det där med läggningen?
    Jag skulle med glädje se den domaren utsatt för en våldtäkt från vilken han naturligtvis skulle gå som fullständigt konverterad gay. Om inte så fick väl behandlingen fortgå till dess den gode domaren förstått sin sexuella läggning.
    Detta kommer inte att stå i den rättspolitiska delen av partiprogrammet men det kändes skönt att skriva det!! ;-)

    SvaraRadera

Manuell trollkontroll är aktiverad. ;)


Statistik