2010-11-26

Toaletter, menstruationer, armband, transor och andra skitsaker.

DENNA TOALETT ÄR TILL FÖR DAMER. Osäker på om du ska använda damernas eller inte, kontakta Florindo eller Pelle så kan de klargöra för dig vilken toalett du ska använda.

Jaha, såhär kan det se ut på toaletter i Gävletrakten i Sverige. För den som känner att de missat mitt tidigare inlägg från igår rörande det faktum att transpersoner INTE är så könlösa att de kan låta bli att gå på toaletten då och då och gärna vill kunna använda offentliga toaletter, de också. Till och med såna som jag. 

Tack så hemskt mycket, men jag vet nog alldeles utmärkt själv vilken toalett jag hör hemma på i så fall och tänker inte springa och fåna mig med Florindo och Pelle varje gång jag känner för att kisselura. Men det kanske bara är jag.

Känns ungefär lika fräscht som att tvingas bära röda armband under mensen. Typ!

Låt mig förresten ta er tillbaka till år 2007 och tiden då tyska matvarukedjan Lidl började gräva i samma kakburk och ville ha röda pannband på alla mensande latmasktjejer. Det var tider det. Tur att medeltiden snart är tillbaka, åtminstone i Norge. Jo, just det... Brukar sällan lita till hundra procent på det jag läser på Flashback. Men tydligen pågår det här fortfarande på Lidl i Sverige. Åtminstone så sent som väldigt nyligen

Dock märks tjejerna inte längre ut med hårband, utan med armband. Jag visste att det fanns en anledning till att jag totaldissar Lidl trots allt. Déjà vu.

Och här trodde ni alla att toalettbesök faktiskt var en skitsak. Men... neh. Hallå! Orwell vill ha tillbaka sitt övervakningssamhälle, people! 

Tack till underbar, men inte namngiven vän som tipsat och fotat.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Manuell trollkontroll är aktiverad. ;)


Statistik